ANMÄLAN >>

Kunskap, inspiration och nätverkande, var du än är

Uppsala:2030 är mötesplatsen där du får stenkoll på hållbarhet och säkerställer att din verksamhet ligger i framkant, var du än finns i Sverige. eller världen. Du får kunskap, inspiration och löser utmaningar tillsammans med näringsliv, akademi och samhälle. Samtidigt bidrar du till en hållbar framtid. Du deltar digitalt via Zoom.

Fem förmiddagar om året arrangerar vi två till tre föreläsningar hos någon av våra  partners.  Det är alltid en föreläsare som är forskare från Uppsala universitet eller annat lärosäte. De andra föreläsarna är från ett företag eller organisation som ligger långt framme när det gäller att koppla affärsidén till hållbarhet. De gör det för att rädda planeten, men också för att de inser att företaget blir mer konkurrenskraftigt. Till exempel har Polarbröds VD, Bilias hållbarhetschef samt Scandic Hotels inköpschef och food & beverage manager berättat om sitt arbete.

På plats i Uppsala finns ett sextiotal personer från näringsliv, akademi och samhälle. Mellan och efter föreläsningarna delar vi varandras erfarenheter och kunskap bland deltagarna på plats och i break out rooms för dig som deltar digitalt. Med dig tillbaks till jobbet tar du inspiration, idéer och smarta lösningar som kan hjälpa dig framåt i ditt arbete.

Tillsammans affärsutvecklar vi för en hållbar framtid

VEM?

Uppsala:2030 är för dig som inser att hållbarhet stärker konkurrenskraften och vill bidra till Sveriges och planetens framtid.

VAD?

Du får ta del av den senaste forskningen från bl.a Uppsala universitet och goda exempel från näringsliv och organisationer.

HUR?

Anmäl dig via länken och delta i den digitala livesändningen. Vill du kan du även diskutera med andra i break out rooms.

Stenkoll på hållbarhet i din dator

Inser du att hållbarhet är viktigt för att stärka konkurrenskraften? Vill du hänga med i utvecklingen och vara trygg med att både kunder, leverantörer och anställda väljer din verksamhet? Vill du få inspiration och kunskap från de senaste forskningsrönen?

Delta i Uppsala:2030 digitalt var du än är!

Våra sponsorer gör det möjligt

Tack vare våra partners och sponsorer kan vi erbjuda dig att delta i de digitala sändningarna utan kostnad. Ditt företag eller organisation kan också vara med och bidra.
"Hållbarhetsfrågor är en helt integrerad del av allt vi gör - vilket gör det självklart för oss att vara en del av Uppsala 2030.”

Joel Grauman, Hållbarhetsansvarig, Länsförsäkringar Uppsala