ANMÄLAN >>

Nya affärsmöjligheter när utvecklingen går fort. Alla som är med gör skillnad.

När världen förändras är det viktigt att kunna lära nytt och ställa om utifrån nya förutsättningar. Fortfarande finns det områden där din verksamhet kan bli marknadsledande genom att vara pionjär, ligga först och profilera verksamheten genom ditt hållbarhetsarbete. Inom kort är det en fråga om att finnas kvar på marknaden över huvud taget. Oavsett vilket, är detta ett bra tillfälle att börja. 

Tre dimensioner av hållbarhet: De flesta tänker säkert på miljön när man talar om hållbarhet. Men hållbarhetsarbetet vilar på tre ben, ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet, som alla måste samverka för att skapa en stadig och långsiktig plattform.

Vilka ämnen? Inom de tre benen och utifrån de globala målen kan vi diskutera till exempel prissättning, ledarskap, marknadsföring, public relations, arbetsmiljö, rekrytering, motivation, produktutveckling och många fler frågor som påverkar ditt företags möjligheter till framgång. Se programmet här >>

Hur ofta? Vi träffas fem gånger per år, 07.30 - 11.00. Frukost ingår. Antingen i en bra lokal, till exempel Vasasalen i Uppsala slott, eller hos någon av våra deltagare eller sponsorer. Du kan också delta digitalt.

1. Lyssna och lär

Minst två föreläsare, en forskare och en från  någon organisation, berättar om sitt arbete och erfarenheter i dagens ämne. Tillsammans lyssnar vi, får ny kunskap och nya insikter.

2. Dialog och diskussion

Du får dela dina tankar med personer från olika verksamheter, där erfarenheter från olika branscher kompletteras med akademi och samhälle. IRL eller via Zoom.

3. Lös problem

Genom att praktiskt prova att lösa problem med olika modeller och verktyg blir det lättare att applicera det på din egen verksamhet.

Ta rätt beslut om framtiden

Att vara med i hållbarhetsnätverket Uppsala:2030 kan ha en rad fördelar och förmåner för både ditt företag och dig som företagsledare eller medarebtare. Genom att delta i Uppsala:2030 kan du:

1. Hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och den senaste forskningen inom hållbarhet och hur det påverkar din bransch. Detta kan hjälpa dig att ta beslut som gynnar både din verksamhet och miljön.

2. Nätverka med likasinnade, företagsledare, engagerade och experter inom hållbarhet, och därigenom bygga upp en värdefull kontaktlista som kan hjälpa ditt företag utvecklas.

3. Få tillgång till resurser, verktyg och information som hjälper dig att implementera hållbarhetsstrategier inom din verksamhet.

4. Visa ditt företags engagemang för hållbarhet, vilket kan ge en konkurrensfördel gentemot företag som inte prioriterar hållbarhet.

5. Bli en del av en rörelse som bidrar till en bättre och mer hållbar framtid, och samtidigt göra en positiv skillnad för miljön och samhället.

Att vara en del av ett hållbarhetsnätverk är en investering i både din verksamhet och samhället som helhet. Så om du vill bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får tillgång till värdefulla resurser och nätverk, då är det hög tid att bli en del av Uppsala:2030 idag!

”Det bästa tillfället att plantera ett träd var för 20 år sedan. Det näst bästa är nu.”
Kinesiskt ordspråk

Bli partner eller sponsor

Alla företag över  hela Sverige kan delta. Från att delta digitalt, vara supporter  eller till att vara partner. 

Företag/organisation Namn Roll E-post Telefon Välj ett alternativ Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in