ANMÄLAN >>

Priser och innehåll

Alltifrån partner till sponsor och supporter. Alla som är med gör skillnad. Skicka ett mejl så bokar vi ett möte för att berätta mera. Kan du inte gå själv? Bjud in en kund, medarbetare, någon i styrelsen eller en leverantör. Tillsammans ställer vi om till ett hållbart arbetsliv och en levande planet.
Paket
Detta ingår
Pris per år
PARTNER

Din verksamhet står som avsändare i all marknadsföring och har ett bord uppkallat efter sig med åtta egna platser där dina anställda, kunder och leverantörer kan delta i programmet:

195 000 kr/år

Mejla
HUVUDSPONSOR

Din verksamhet står med som avsändare i all marknadsföring och har ett bord uppkallat efter sig. Tre platser ingår för anställda, kunder eller partners.

145 000 kr/år

Mejla
SPONSOR

Din verksamhet har ett bord uppkallat efter sig. Tre platser ingår för anställda, kunder, eller partners.

75 000 kr/år

Mejla 
SUPPORTER

Ditt företag/organisation vill vara med och bidra. Alla behövs och alla ska kunna vara med. Du syns med namn på vår hemsida och deltar fysiskt i mån av plats. Du kan alltid delta digitalt.

5 000 kr/år

Mejla 
DIGITAL HUBB

För företag, kommuner och regioner som vill ha egna träffar med livesända föreläsningar. Vi står för fem livesända evenemang per år. Ni står för lokal, frukost och värdskap. Läs mer på Sverige:2030s webb.

FRÅN 145 000 kr/år

Läs mer >>
DIGITAL PARTNER

För företag, föreningar, kommuner och regioner som vill bjuda in sina kunder, leverantörer och  medarbetare till den digitala Zoom-sändningen. Du syns med logotyp på vår hemsida och kan använda vår logga i din marknadsföring. Läs mer på Sverige:2030s webb.

 80 000 kr/år

Läs mer >>
Platser

Pris per år
En plats

Är du ensam i företaget, eller kanske ensam i din roll? Då hittar du säkert någon att diskutera din situation med på våra träffar! Du kan överlåta platsen om du själv inte kan.

17 000 kr/år

Boka
Två platser

Kroka arm med din hållbarhetschef, din HR-chef eller din närmaste medarbetare för att ha en diskussionspartner. Eller bjud in en kund eller leverantör som du vet vill bli inspirerad.

32 000 kr/år

Boka
Tre platser

Kanske är ni en hel avdelning som vill delta tillsammans? Ju fler ni är, desto större kontaktyta i diskussionerna. Platserna är inte personliga utan vem som du vill kan gå.

45 000 kr/år

Boka
1 plats digital

Vill du prova på var du än är? Eller är speciellt intresserad av just ett specifikt ämne? 

Utan kostnad

Boka

Bli partner eller sponsor

Företag/organisation Namn Roll E-post Telefon Välj ett alternativ Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in