ANMÄLAN >>

Tillsammans formar vi framtiden

Det finns många nätverk. En del går ut på att mingla, en del går ut på att sälja och en del går ut på att inspireras. Här får du alltihop och mer än så.

Hos Uppsala:2030 får du möjlighet att diskutera viktiga frågor på djupet, inspireras och inspirera andra, väcka tankar och funderingar och lösa praktiska uppgifter som du applicerar på din egen verksamhet. Fördjupa dina relationer med andra som också ser hållbarhet som viktigt för ett framgångsrikt näringsliv och ett livskraftigt samhälle.

Vi träffas fem förmiddagar per år. Antingen i någon lokal som till exempel Vasasalen på Uppsala slott eller hos något av våra deltagande företag eller organisationer som vill visa upp sin verksamhet lite extra. Kanske vill du också att dina kunder, medarbetare eller leverantörer ska delta?

Vi är med i Uppsala:2030

”Vi vill vara med och anta utmaningen att tillsammans sätta hållbarhet på Uppsalas karta.​”

Agenda advokatbyrå är en nytänkande byrå som sätter näringslivets intressen högst på sin agenda. Som förstår klienternas verksamhet och låter affärsjuridiken skapa affärsframgång.

Läs mer på www.agendaadvokatbyra.se

”Uppsala:2030 betyder att vi tillsammans förbättrar hållbarheten för individen, företaget, Uppsala, Sverige och världen.”

Q-linea utvecklar innovativa lösningar för diagnostik av infektionssjukdomar och samtidigt minska antibiotikaresistensen. Vi är baserade i Uppsala och bedriver forskning, utveckling, produktion samt marknadsföring inom regionen.

Läs mer på www.qlinea.com

"Vi på Iscar Sverige vill lära oss hur vi kan göra skillnad och jobba för hållbarhet i det vi kan påverka i vår del av koncernen.”

ISCAR Sverige säljer och marknadsför hårdmetallverktyg för skärande bearbetning till svensk verkstadsindustri. Vi är idag ca 43 anställda i Sverige varav 14 som sitter på vårt huvudkontor i Uppsala. Övrig personal, främst säljare och tekniker, är fördelade över hela Sverige från Umeå i norr till Karlskrona i söder. Den största delen av tillverkningen ligger i Israel men finns även på andra ställen i världen.

Läs mer på www.iscar.se

”Södra tornet är en pr- och kommunikationsbyrå som vill vara med och göra världen till en bättre plats. Det gör vi med strategi och kreativitet som sätter tankar och människor i rörelse. Från logiskt till magiskt, varje gång.”

Vi vill också vara en hållbar arbetsplats där vi själva både kan må bra och göra bra. Vi tror på kommunikation som en god kraft för att skapa positiv förändring, hållbar business, upplysa och folkbilda.

Läs mer på www.sodratornet.se

"En katalysator i vårt förändringsarbete

Uppsala:2030 har gett oss inspiration och goda exempel på hur man både kan göra och tänka kring hållbar affärsutveckling. Tillsammans med andra aktiviteter har Uppsala:2030 varit en katalysator för oss i vårt förändringsarbete där träffarna blir en regelbunden påminnelse. Det kan vara lockande att gå med i lite snabbare processer, men det har varit en fördel att detta har varit över en lång tid då förändringsarbete tar tid. Uppsala:2030 är inte bara miljöfrågor utan belyser alla hållbarhetsperspektiv som kan ge nya affärsmöjligheter och arbetssätt. För oss är det helt avgörande att kunna visa att Q-linea bidrar till en hållbar framtid för att kunna rekrytera både nya kunder och medarbetare i framtiden.”

Mats Gullberg vice vd Q-linea

”I vårt dagliga arbete har vi mest fokus på social hållbarhet, men alla aspekter påverkar barn idag och i framtiden i allra högsta grad.”

Barnombudet är en ideell förening som sedan 1988 arbetar för varje barns rätt. Vi verkar i första hand lokalt och regionalt, men även på nationell nivå. Vi arbetar med barnets rättigheter utifrån alla möjliga perspektiv och metoder och ser också att företagsledare som vill arbeta för Agenda 2030 är ett utmärkt sammanhang utöver våra nuvarande samarbeten med kommun, region, universitet och civilsamhälle.

Läs mer på www.boiu.se

”Vi är med i UPPSALA:2030 för att lära oss mer om hållbarhet och dessutom formulera vår hållbarhetsplan.”

Tillsammans med universitetets institutioner och vårt forskarnätverk erbjuder vi landets bredaste och spetsigaste ämnesutbud. För att du ska hitta rätt hjälper vi gärna till att analysera behov och ta fram kurspaket anpassat just för er. Och om du vet precis vad ni behöver så löser vi så klart det med. Vi har dessutom en hel del färdiga vidareutbildningar. Utbildningen vilar på gedigen vetenskaplig grund, allt vi gör baseras på forskning och håller högsta internationella nivå.

Läs mer på www.uu.se

”Vi vill hjälpa till att stärka Uppsalas självförtroende och sprida allt gott och spännande i vår stad. Vi vill hjälpa till att skapa förutsättningar för företag och organisationer att samarbeta.”

Susanna Lans och Charlotte Hörngren hyser en lång och trogen kärlek till Uppsala. Därför startade de magasinet och webben Heja Uppsala som förmedlar positiva nyheter och lyfter personer, företag och företeelser som gör Uppsala bra.

Läs mer på www.hejauppsala.com

Uppsalas blåsvarta stolthet Sirius Fotboll är vår senaste deltagare som vi hälsar välkommen! Mer info kommer snart.


Läs mer på www.siriusfotboll.se

"Vi har fått med alla medarbetarna

"Uppsala:2030 har verkligen hjälpt vårt företag att ta ett steg i taget i vårt hållbarhetsarbete. Vi har kopplat vår vision mot de globala hållbarhetsmålen och även fått hjälp med att få med alla medarbetare i hållbarhetsarbetet tack vare den digitala utbildningen i kombination med workshops.

Inför varje gång vi ska träffas i Uppsala:2030 så tänker jag, hur ska jag hinna? När jag väl landar i nätverket försvinner tankarna på det vanliga jobbet och jag blir i stället helt fokuserad på det större uppdrag som vi alla måste hjälpas åt att genomföra för framtidens skull."

Hanna Pontén Brattgård, advokat och vd på Agenda Advokatbyrå AB

Vi har 64 platser.
Boka din plats nu.

Boka >>