ANMÄLAN >>

Vi hjälper dig vidare 

Hållbar affärsutveckling genomsyrar hela verksamheten och betyder att man tar ansvar för de ekologiska och sociala system verksamheten och dess omvärld verkar i, och genom det skapar ekonomiskt livskraftiga verksamheter. Vi som arbetar med Uppsala:2030 har lång erfarenhet av rådgivning, processledning och utbildning inom hållbar affärsutveckling. Du får också tillgång till vårt stora nätverk av kompetens. Kontakta oss så pratar vi vidare om vad just ditt företag eller organisation har behov av.

Utbildar, processleder och inspirerar styrelser,  ledningsgrupper och medarbetare i hållbar affärsutveckling.

pia.anderson@sverige2030.com

www.sverige2030.com

Hjälp att kommunicera ditt hållbarhetsarbete med specialistkompetens inom Life science.

susanna.eriksson@scoopitmedia.se

www.scoopitmedia.se

Hjälp att kommunicera ditt hållbarhetsarbete specialiserad på plats, fastighet, besöksnäring.

mia.ulin@apostel.se

www.apostel.se

Grant Thorntons experter hjälper ditt företag genom hela processen med hållbarhetsredovisning för ett långsiktigt hållbarhetsarbete.

Läs mer hos Grantthornton

Uppsala universitets institutioner och forskarnätverk erbjuder utbildningar inom bland annat hållbarhet när du vill stärka din verksamhet med ny akademisk kunskap.

Läs mer på UU uppdragsutbildning

Den här artikeln ska ligga på startsidan:

Och sen då?

Självklart räcker det inte med att lyssna på föreläsningar och få inspiration för att ditt företag ska få stenkoll på hållbarhet. Det är enbra början, men du måst också gå från ord till handling. Där kan vi fortsätta leda dig i processen. Vi kan erbjuda dig konkreta workshops och rådgivning i ditt företags eller organisations hållbara affärsutveckling.