ANMÄLAN >>

Vi står inför en gigantisk utmaning, där vi alla behöver hjälpas åt.

Vi tror det är företagen som gör den gröna omställningen möjlig. Vi vill ge företag i hela Sverige möjlighet att vara med och bidra. Sverige:2030  vill ge kunskap, inspiration och motivation till att påbörja eller skynda på sin hållbarhetsresa tillsammans med andra. Alla som är med gör skillnad.

Sverige:2030 livesänder till hela Sverige

Sverige:2030 har sändningsrättigheter för nätverket Uppsala:2030s digitalsända evenemang. 

Föreläsningarna livesänds till olika platser i Sverige.

Föreläsningarna livesänds fem gånger per år till olika platser i Sverige.

Skapa din egen hubb

Att se och lyssna på livesända föreläsningar går utmärkt. Men att diskutera, nätverka och kreativt lösa utmaningar görs bäst tillsammans IRL.
Vi vill därför ge företag, organisationer, kommuner och regioner möjlighet att arrangera egna ”hubbar” för att bjuda in näringslivet, kunder och leverantörer att delta i livesändningarna  och diskutera de olika frågeställningarna samt koppla sitt varumärke tydligare till hållbar affärsutveckling.

Uppsala:2030s koncept

Uppsala:2030 arrangerar fem föreläsningar per år med senaste forskningen från alla tre dimensioner av hållbarhet enligt Agenda:2030, samt goda exempel från näringslivet. Sverige:2030 livesänder från evenemangen.

FÖRELÄSNINGAR med den senaste forskningen inom hållbar utveckling från Uppsala universitet
GODA EXEMPEL från ledande företag och organisationer som kommit långt i sin hållbara affärsutveckling.

RUNDABORDSSAMTAL med diskussioner och nätverkande som ger nya idéer på hållbara lösningar och relationer för samarbete.

Pris och innehåll

Det börjar med en hubb. På olika sätt kan vi sedan skapa möjligheter för ditt företag, din kommun eller din region att utöka ditt engagemang  och resultat. Alla som är med gör skillnad. Skicka ett mejl så bokar vi ett möte för att berätta mera.  Vårt mål är att alltid hitta en lösning som passar just din organisation. Tillsammans ställer vi om till ett hållbart arbetsliv och en levande planet.
Paket
Detta ingår
Pris per år
DIGITAL HUBB

För företag, kommuner och regioner som vill ha egna träffar med livesända föreläsningar. Vi ger dig alla förutsättningar för framgångsrik hållbar affärsutveckling på din plats.

FRÅN 145 000 kr/år

Mejla 
PARTNER

Står som avsändare i all marknadsföring och har ett bord uppkallat efter sig på ett lokalt evenemang med åtta egna platser där anställda, kunder och leverantörer kan delta i programmet:

195 000 kr/år

Mejla
HUVUDSPONSOR

Står med som avsändare i all marknadsföring och har ett bord uppkallat efter sig på ett lokalt evenemang. Tre platser ingår för anställda, kunder eller partners.

145 000 kr/år

Mejla
SPONSOR

Har ett bord uppkallat efter sig på ett lokalt evenemang. Tre platser ingår för anställda, kunder, eller partners.

75 000 kr/år

Mejla 
SUPPORTER

Ert företag/organisation vill vara med och bidra. Alla behövs och alla ska kunna vara med. Supportern syns med namn på vår hemsida och deltar fysiskt i mån av plats. Du kan alltid delta digitalt.

5 000 kr/år

Mejla 

Kontakta oss för mer info

Vill du och din organisation ta del av  kunskap, inspiration och motivation till att påbörja eller skynda på er hållbarhetsresa? DÅ ÄR DU VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS! Vårt mål är att alltid hitta en lösning som passar just din organisation. Alla som är med gör skillnad.

Företag/organisation Namn E-post Befattning Jag accepterar integritetspolicyn Skicka in

Vad är Sverige:2030 AB?

Sverige:2030 AB är ett konsultföretag som utbildar och processleder styrelser, ledningsgrupper och alla medarbetare i hållbar affärsutveckling. Tillsammans med de främsta hållbarhetsexperterna erbjuder vi ny kunskap inom hållbar affärsutveckling och kreativa workshops för att utveckla framtida konkurrensfördelar hos företag och organisationer. Sverige:2030 leder även företagsunika ledarnätverk inom företagsgrupperingar, branschföreningar och koncerner.

Pia Anderson grundare av Sverige:2030, Uppsala:2030 och modellen 5Vtill5P.

Per Fredriksson grundare av Sverige:2030, tidigare vd och koncernchef.